Wil jij binnen jouw markt opvallen?

Wil jij het gezicht van jouw bedrijf laten zien? Jouw verhaal vertellen d.m.v. foto's in een toffe setting? Authenticiteit is tegenwoordig een belangrijke factor voor een klant om de keus voor jou als ondernemer te maken. We gaan samen aan de slag om een sterke en professionele beeldbank te creëren die je kunt inzetten voor je zichtbaarheid op zowel je website als social media. Met deze beeldbank kun je jouw klant overtuigen om voor jou te kiezen.

Portfolio

Beeldbank fotografie

Durf jezelf te laten zien d.m.v. een beeldbank shoot.

I

Portret

€219,- excl. btw

15 foto’s bewerkt en in hoge resolutie

1 uur fotografie

Locatie: centrum Den Haag

2 outfits

Incl. koffie of thee

Levering binnen twee weken

II

Uitgebreid

€449,- excl. btw

45 foto’s bewerkt en in hoge resolutie

3 uur fotografie

Locatie 1: centrum Den Haag

Locatie 2: Duinen/bos

Locatie 3: Het strand

3 outfits

Incl. koffie of thee

Levering binnen twee weken

III

Eigen locatie

€489,- excl. btw

45 foto’s bewerkt en in hoge resolutie

3 uur fotografie

Locatie 1: naar eigen keuze

Locatie 2: naar eigen keuze

Locatie 3: naar eigen keuze

3 outfits

Incl. koffie of thee

Levering binnen twee weken

Recent werk

Ze neemt de tijd

Fréderique is een fijne en meedenkende fotografe! Ik heb halverwege augustus een fotoshoot door haar laten doen voor zakelijke foto's voor LinkedIn. Ze neemt de tijd om je uitleg te geven hoe ze te werk gaat, hoe je moet staan etc. Ze vraagt van te voren wat je wilt uitstralen op de foto en helpt je hiermee hoe je dit het beste kan laten over komen op de foto's! Ook hoor je na de shoot wanneer je het resultaat krijgt te zien. Kortom: fijne fotografe die zich onderscheid van anderen! De afgelopen jaren is ze erg gegroeid! Keep up the good work!

Pauline,

Een ontspannen sfeer

Ik ben he-le-maal niet van het poseren maar Fréderique wist een ontspannen sfeer te creëren waarbij ik mij al snel op mijn gemak voelde. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en werkt snel zodat je niet eindeloos in dezelfde houding hoeft te staan en het spontaan blijft.

Siyes,

Professioneel, multifunctioneel en getalenteerd

Fréderique is een professionele, multifunctionele en getalenteerde fotografe met passie voor haar vak. Ze heeft mij al meerdere keren vastgelegd voor mijn website en het is elke keer een feestje om voor haar camera te mogen staan, ook omdat ze gewoon een ontzettend leuk persoon is.

Rixt Geertsma, Stylab

Frederique is your woman!

Wat een fantastische en kundige vrouw om een fotoshoot mee te doen. Voor mijn bedrijf heb ik inmiddels 3 fotoshoots met Frederique gedaan. Frederique maakt contentfoto's voor mijn bedrijf. Naast dat ze erg creatief, meedenkend en kundig is, voel ik mij enorm bij haar op mijn gemak. Ik kan mijzelf zijn, waardoor de foto's spontaan zijn en niet gemaakt of ongemakkelijk. Elke keer weer zie ik uit naar een fotoshoot met haar! De kwaliteit van de foto's is top en de foto's stralen precies de sfeer uit die bij mijn bedrijf passen. Wil jij fantastische bedrijfscontentfoto's en een gezellige dag? Frederique is your woman!

Hanneke Schrijver, Zen je zot

Contact

Boek een shoot!

Wil jij graag een fotoshoot boeken? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Vertel mij alvast je ideeën, locatie en het soort shoot. Wie weet tot gauw!