Een nieuwe website!

Een nieuwe website!

Een nieuwe website!

Eindelijk is het zover! Ik heb een nieuwe website. Dit heeft even geduurd omdat ik zo eigenwijs ben dat ik de website zelf wil ontwerpen en coderen. Aangezien ik daar geen studie in heb gehad, leer ik dat mijzelf aan en volg ik een html5 en css3 cursus. Maar ik dwaal af van het onderwerp! Ik wil namelijk bespreken wat er allemaal voor een nieuwe producten zijn. Naast een gloednieuw portfolio, zijn er nieuwe bruiloft pakketten welke leuke extra’s hebben, zoals een borrel door mij getrakteerd om jullie mooie dag door te spreken, en een gratis minialbum en usb. Het minialbum is een album ter grootte van 15x15cm verpakt in een luxe bewaardoos.

Share post:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *